Jos yrityksellä on jo Netvisor Sign -tili, sinun tulee olla yhteydessä tilin pääkäyttäjään. Pääkäyttäjä voi lisätä sinut yritystilin käyttäjäksi, jolloin saat sähköpostitse kutsulinkin sekä ohjeet liittymistä varten. Kun hyväksyt kutsun, voit käyttää Netvisor Signia yrityksen edustajana kirjautumalla omilla tunnuksillasi ja valitsemalla oikean yläreunan roolivalikosta yritystilin.
Jos organisaatiolla ei ole vielä Netvisor Sign tiliä, löydät ohjeet organisaatiotilin rekisteröintiin täältä.
Jos et tiedä tilinne pääkäyttäjää, tiedustelethan asiasta ensisijaisesti yrityksenne sisällä. Yleensä pääkäyttäjinä toimivat henkilöt, joilla on oikeus nähdä laajasti erilaisia asiakirjoja, sillä pääkäyttäjät näkevät kaikki yritystilin asiakirjat.
Käyttäjäkutsun hyväksyminen organisaatiotilille tapahtuu näin:
1. Selvitä organisaation sisällä, kuka toimii organisaationne Netvisor Sign -tilin pääkäyttäjänä.
2. Pyydä häntä lähettämään sinulle käyttäjäkutsu kohdasta Asetukset > Käyttäjät > + Kutsu uusi käyttäjä.
3. Käyttäjäkutsu lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka pääkäyttäjä on kutsuun lisännyt. Viestin otsikko on "Kutsu Netvisor Sign -järjestelmään". Avaa sähköpostiisi saapunut kutsuviesti ja hyväksy kutsu viestissä olevan linkin kautta.
4. Jos sinulla ei vielä ole Netvisor Sign -tunnuksia, valitse rekisteröidy ja luo itsellesi tunnukset palveluun. Täytä näkymässä ainoastaan omat henkilökohtaiset tietosi – yrityksen tietoja ei tarvitse täyttää.
Näin sinut lisätään yrityksen käyttäjäksi ja löydät yritystilin näkymän oikean yläreunan roolivalikosta.
Jos olet jo hyväksynyt käyttäjäkutsun, mutta yritystili ei näy oikean yläreunan roolivalikossa, kokeile hyväksyä kutsu uudelleen toisella selaimella tai tyhjennä käyttämäsi selaimen välimuisti ja kokeile uudelleen.
Miten poistun yritystililtä?
Voit poistua yritystililtä itse kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi > Klikkaa oikeasta yläkulmasta kohtaa "Omat tietoni" ja siirry sitten "Tilitietojen poistaminen" -osioon > Poista käyttöoikeutesi klikkaamalla roskakorin kuvaketta organisaation nimen oikealla puolella. Tämän jälkeen et enää pääse kyseisen organisaation tilille.
Jos et pysty poistamaan itseäsi organisaation tililtä, olet todennäköisesti tilin ainoa pääkäyttäjä. Tällöin sinun tulee ensin lisätä uusi pääkäyttäjä tilille. Voit poistua organisaation tililtä vasta sen jälkeen, kun uusi pääkäyttäjä on hyväksynyt kutsun.
