Gå til hovedinnhold

Hvordan kan jeg avslutte et bedriftsabonnement?

Administratoren av kontoen kan avslutte selskapets Netvisor Sign-abonnement i kontoinnstillingene under fanen Abonnement. Oppsigelsen kan gjøres selvstendig hvis selskapet ditt har Basic-, Professional- eller Business-pakken. Hvis du derimot har Enterprise-pakken eller en free trial-konto, vennligst kontakt vår kundeservice på adressen [email protected].

 

Hvis du avslutter abonnementet, blir Netvisor Sign-kontoen din stengt ved slutten av faktureringsperioden, og verken du eller noen andre brukere har lenger tilgang til kontoen. Alle dokumentene bør lastes ned før kontoen stenges, da de deretter slettes i henhold til retningslinjene for sletting av data. Når du avslutter abonnementet, vil alle aktive tilkoblinger fra Netvisor Sign til andre tjenester bli avsluttet.

 

Hvis du ikke ser alternativet "Si opp abonnementet" på Abonnement-fanen i kontoinnstillingene, kan du kontakte administratoren for kontoen eller vår kundeservice for å avslutte kontoen din ved å sende en email til [email protected].

 

Hva bør jeg gjøre før kontoen stenges?

 

Vi anbefaler at du før du sier opp Netvisor Sign-kontoen laster ned dokumentene dine fra arkivet (Dokumenter-seksjonen), siden originalen av et elektronisk signert dokument er en fil med signaturmarkeringer – ikke for eksempel en utskrift. Vær oppmerksom på at når kontoen stenges, vil alle mapper, innstillinger, dokumenter osv. bli slettet. De vil ikke være tilgjengelige for deg hvis du registrerer deg på nytt senere.

 

Før du avslutter abonnementet, må du også være sikker på at det ikke er noen aktive integrasjoner.

 

 

Denne artikkelen har blitt oversatt ved hjelp av et AI-basert oversettelsesverktøy. Innholdet eller formuleringen av disse instruksjonene kan avvike fra de i andre instruksjoner eller i programvaren.

Svarte dette på spørsmålet?