Voit poistaa käyttäjätilisi Netvisor Sign -palvelusta henkilökohtaisen tilisi asetuksissa.
Omien käyttäjätunnusten poistaminen onnistuu seuraavalla tavalla:
Tallenna ja poista ensin kaikki asiakirjat ja kansiot tililtäsi.
Siirry sitten oikean yläreunan roolivalikon takaa "Omat tietoni" -kohtaan ja selaa sivulla kohtaan "Tilitietojen poistaminen".
Poista ensin käyttöoikeutesi kaikkiin organisaatiohin, joihin sinulle on myönnetty oikeudet.
Poista oma Netvisor Sign -käyttäjätilisi
Näiden vaiheiden jälkeen tilisi on suljettu ja omat tietosi on poistettu Netvisor Sign -palvelusta.
Huomaathan, että mikäli olet jonkin yrityksen ainoa pääkäyttäjä, et voi poistaa itseäsi yrityksen tililtä ennen kuin yrityksen tili on suljettu tai tilille on saatu uusi pääkäyttäjä.
