Siirry pääsisältöön

Miten voin irtisanoa yrityksen tilin?

Tilin pääkäyttäjä voi irtisanoa yrityksen Netvisor Sign -tilauksen tilin asetuksissa Palvelupaketit -välilehdellä. Irtisanomisen voi tehdä itsenäisesti mikäli yrityksellänne on käytössä Basic, Professional tai Business-paketti. Jos käytössänne on sen sijaan Enterprise -paketti tai koekäyttötili, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected].

 

Jos päätät palvelupaketin tilauksen, Netvisor Sign -tili suljetaan laskutuskauden päättyessä, jonka jälkeen sinulla tai kenelläkään muulla organisaatiossasi ole pääsyä tilille. Kaikki tilin asiakirjat kannattaa ladata talteen ennen sen sulkeutumista, sillä silloin asiakirjat poistetaan tietojen poistokäytäntömme mukaisesti. Kun päätät palvelupaketin tilauksen, kaikki aktiiviset yhteydet Netvisor Signista muihin palveluihin päättyvät.

 

Jos et näe "Päätä tilaus" -vaihtoehtoa Palvelupaketit -välilehdellä tilisi asetuksissa, ole yhteydessä tilinne pääkäyttäjään tai asiakaspaveluumme tilisi irtisanomiseksi, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

 

Mitä minun kannattaa tehdä ennen tilin sulkua?

 

Suosittelemme, että lataat ennen Netvisor Sign -tilin irtisanomista arkistosta (Asiakirjat -osio) asiakirjasi talteen, sillä sähköisesti allekirjoitun asiakirjan alkuperäinen kappale on tiedosto allekirjoitusmerkintöineen - ei esimerkiksi tuloste. Huomaathan, että tilin sulkemisen yhteydessä kaikki kansiot, asetukset, asiakirjat jne. poistuvat. Ne eivät ole käytettävissäsi, jos myöhemmin rekisteröidyt palveluun uudelleen.

 

Ennen tilauksen päättämistä sinun täytyy myös olla varma, ettei käytössä ole aktiivisia integraatioita.

 

Vastasiko tämä kysymykseesi?