Du kan slette brukerkontoen din i Netvisor Sign-tjenesten under innstillingene for din personlige konto.
Sletting av personlige brukernavn kan gjøres på følgende måte:
Lagre og slett først alle dokumenter og mapper fra kontoen din.
Gå deretter til Min informasjon via rollemenyen øverst til høyre, og bla ned til Slette brukerkonto.
Fjern først tillatelse til alle organisasjoner der du har fått tildelt tillatelse.
Slett din personlige Netvisor Sign-brukerkonto
Når du har fullført disse trinnene, vil kontoen din bli stengt og Min informasjon bli slettet fra Netvisor Sign-tjenesten.
Vennligst merk at dersom du er den eneste administrator for et selskap, kan du ikke fjerne deg selv fra selskapets konto før selskapets konto er stengt eller en ny administrator er blitt lagt til.
Denne artikkelen har blitt oversatt ved hjelp av et AI-basert oversettelsesverktøy. Innholdet eller formuleringen av disse instruksjonene kan avvike fra de i andre instruksjoner eller i programvaren.
