Gå til hovedinnhold

Hvordan legger jeg til eller sletter brukere?

Legge til en bruker

 

Bedriftsadministratorer kan legge til brukere i bedriftskontoen som kan sende invitasjoner fra bedriftskontoen, samt administrere og se dokumenter. Brukerens rettigheter avhenger av hvilken brukergruppe du legger brukeren til.

 

Legge til en bruker gjøres på følgende måte:

 

  1. Gå til Innstillinger på Netvisor Sign-kontoen.

  2. Klikk deretter på Brukere -knappen og velg Legg til ny bruker i visningen.

  3. Legg til brukerens email og eventuelt telefonnummer. Angi også hvilken brukergruppe du vil legge brukeren til.

  4. Ferdig! Brukeren vil nå motta en invitasjon til å bli med i bedriftskontoen.

 

Alle nye brukere må autentisere seg sterkt til tjenesten. Netvisor Sign støtter sterk autentisering ved hjelp av identifikasjonstjenester fra Finland, Sverige, Norge, Danmark og Nederland. For øyeblikket kan ikke brukere som ikke har en identifikasjonstjeneste fra et av de nevnte landene, legges til som brukere på Netvisor Sign-kontoer.

 

Fjerne en bruker

 

Når en bruker slutter i bedriften, er det viktig at administratorene husker å fjerne brukeren fra bedriftens Netvisor Sign-konto også.

 

Fjerning av en bruker gjøres på følgende måte:

 

  1. Gå til Innstillinger på Netvisor Sign-kontoen.

  2. Klikk deretter på Brukere -knappen.

  3. Klikk på knappen med tre prikker ved siden av brukeren og bekreft fjerningen.

 

På denne måten mister personen umiddelbart tilgangen til bedriftskontoen. Invitasjoner som vedkommende har opprettet på bedriftskontoen, forblir som vanlig, de forsvinner ikke med brukeren.

 

Vær oppmerksom på at Netvisor Sign ikke automatisk kan identifisere hvem som skal ha tilgang til kontoen, og at rettigheter ikke kan settes til å utløpe automatisk etter en viss periode. Brukeradministrasjon er en viktig oppgave for administratoren, og administratoren må fjerne fra kontoen de brukerne som ikke lenger skal ha rettigheter.

 

Mer informasjon om hvordan du administrerer brukerens rettigheter på kontoen finner du i veiledningen vår: Miten hallinnoin käyttäjän oikeuksia tilillä?

 

Denne artikkelen har blitt oversatt ved hjelp av et AI-basert oversettelsesverktøy. Innholdet eller formuleringen av disse instruksjonene kan avvike fra de i andre instruksjoner eller i programvaren.

Svarte dette på spørsmålet?