I Netvisor Sign administreres brukertillatelser på en bedriftskonto ved å tildele brukeren til en brukergruppe. Tillatelsene til brukergruppen bestemmer hvilke mapper brukeren kan se og hva de kan gjøre i dem. Tillatelser for brukergrupper administreres av kontoens administratorer. Hver bruker tilhører én brukergruppe, og en enkelt bruker kan ikke tilhøre flere grupper samtidig.
Du kan opprette en brukergruppe på følgende måte:
1. Gå til Innstillinger > Brukere > Grupper > Velg "Legg til en ny gruppe".
2. Gi brukergruppen et navn. Vær oppmerksom på at navnet på brukergruppen kan være maksimalt 51 tegn.
3. Legg eventuelt til en beskrivelse av brukergruppen.
4. Velg en mappe fra menyen og definer ønsket tilgangsnivå for mappen. Det finnes tre hovedtilgangsnivåer som kan gis til mapper: les, skriv, administrator:
5. Legg til alle nødvendige mapper fra tasten "+ Tildel en ny mappe".
6. Til slutt trykker du på "Opprett brukergruppe."
Når tillatelsene til en brukergruppe endres, trer de endrede tilgangsrettighetene i kraft umiddelbart for alle brukere i gruppen. Dersom en bruker overføres fra en brukergruppe til en annen, trer tillatelsene til den nye brukergruppen i kraft umiddelbart. I noen nettlesere kan det være nødvendig å logge ut og inn igjen for at endringene skal være synlige.
Administrator-brukergruppen er automatisk tilgjengelig på alle bedriftskontoer, så du trenger ikke å opprette den separat:
Vær oppmerksom på at brukere kan signere dokumenter uavhengig av hvilke tillatelser de har fått tildelt.
Veiledningsvideo for å legge til en brukergruppe
Hva er tilgangsnivåene for mapper?
Skriv- eller administratorrettigheter til mapper gjør det mulig å legge til og slette dokumenter i de mappene det er gitt rettigheter til. For enkeltmapper er det ingen funksjonell forskjell mellom disse rettighetene.
Leserettigheter til mapper gir brukeren mulighet til å se dokumenter i de mappene der brukergruppen har leserettighet, men ikke rett til å opprette nye dokumenter, redigere dem eller slette dem.
Administrator-brukergruppen har tilgang til alle mapper og innstillinger på bedriftskontoen. En bruker med administratorrettigheter kan ikke få begrenset sin tilgang. Administrator har også rett til å administrere tilgangsrettighetene til andre brukergrupper.
Denne artikkelen har blitt oversatt ved hjelp av et AI-basert oversettelsesverktøy. Innholdet eller formuleringen av disse instruksjonene kan avvike fra de i andre instruksjoner eller i programvaren.


