När du lägger till en ny användare får du felmeddelandet "Email finns redan för en användare från organisationen"?
Felmeddelandet indikerar att ett inbjudningsmeddelande redan har skickats den här användaren och att inbjudan fortfarande är aktiv på kontot. Användarinbjudningar som väntar på bekräftelse finns i grått i slutet av användarlistan. Om du vill skicka ett nytt inbjudningsmeddelande till en användare måste du först ta bort den gamla inbjudan och sedan lägga till användaren på kontot igen.
Om användaren inte får någon inbjudan till företagskontot ska du kontrollera att inbjudningsmeddelandet inte har hamnat i skräppost- eller spammappen.
Denna artikel har översatts med hjälp av ett AI-baserat översättningsverktyg. Innehållet eller formuleringen i dessa instruktioner kan avvika från dem i andra instruktioner eller i programvaran.
