Du kan ta bort ditt användarkonto i Netvisor Sign-tjänsten i inställningarna för ditt personliga konto.
Radering av egna användarnamn kan göras på följande sätt:
Spara och ta bort först alla dokument och mappar från ditt konto.
Gå sedan till Min information via rollmenyn uppe till höger och bläddra på sidan till Radera användardata.
Ta bort först dina tillstånd till alla organisationer där du har fått tillstånd.
Ta bort ditt personliga Netvisor Sign-användarkonto
Efter dessa steg har ditt konto stängts och din egen information har tagits bort från Netvisor Sign-tjänsten.
Observera att om du är företagets enda admin kan du inte ta bort dig själv från företagets konto förrän företagets konto har stängts eller en ny admin har lagts till på kontot.
Denna artikel har översatts med hjälp av ett AI-baserat översättningsverktyg. Innehållet eller formuleringen i dessa instruktioner kan avvika från dem i andra instruktioner eller i programvaran.
